Samen ontzorgen wij de reiziger van deur tot deur

Ambitie van NS is om de reiziger regie te geven over zijn openbaar-vervoerreis van deur tot deur. Zo dragen wij bij aan betaalbare en duurzame mobiliteit in Nederland. Dat kunnen we niet alleen.

Elke dag staat NS in nauw contact met leveranciers. Zij helpen ons om onze doelen te realiseren. Met hen werken we samen om 1,2 miljoen reizigers dagelijks op tijd en veilig op de plek van bestemming te krijgen. Leveranciers helpen ons kwaliteit en service te leveren om verder te verduurzamen en te innoveren.

Duurzame relaties

We staan voor duurzame relaties met onze leveranciers die tastbaar en wederzijds zakelijk succes opleveren. Door voort te bouwen op deze relaties, kunnen we onze diensten verder verbeteren en de juiste diensten aan onze reiziger bieden. Zodat alle partijen profiteren van de samenwerking.

Tweerichtingsverkeer

We werken met de beste leveranciers in alle categorieën van onze supply chain. Onze samenwerkingswaarden zijn gebaseerd op objectiviteit, transparantie, non-discriminatie en proportionaliteit. Lees meer over de criteria voor leveranciers.

Samenwerken is altijd tweerichtingsverkeer. In ruil daarvoor verwachten we de hoogste normen van onze leveranciers. We geloven in uitdagende, transparante relaties die voor beide partijen voldoende opleveren en we willen werken met leveranciers die deze visie delen.

Samenwerken

De markt verandert voortdurend, en we zijn vastbesloten om Nederland trots te laten zijn op NS. Om dat te bereiken, rekenen we op uitstekende leveranciers.

Laten wij samenwerken